קולינריה

CHEF MEALS

החוויה הקולינרית במשכית מהווה שילוב מנצח של טעמים ייחודיים  ושימוש בפרודוקטים הטובים ביותר בשוק .
בכל חודש נבנה באמצעות שף הבית, תפריט עונתי חדש ומגוון המותאם לבקשת האורחים באחוזה, התפריט הנו fix menu המורכב מ-5 מנות 
ארוחות השף המוצעות כיום במשכית, מציעות מנות ייחודיות אשר חלקן מבוססות על מרכיבים אורגניים מגינת הירק של האחוזה. המנות מלוות ביין הבית - maskit tel farece - קו יינות ממותג שנבנה בשיתוף עם יקב בוטיק ברמת הגולן עבור אורחי האחוזה .
 
תפריט לדוגמה:

שף דורון נחימוב

לחם מחמצת באפייה בתנור אבן 

טאפסים ופתיחים על השולחן 

פסטו זעתר

פלפלים קלויים בשום ובלסמיקו

ארטישוק "אלה רומנה"

סלק אפוי בציר עם עשבי תיבול, צנוברים וגבינת פטה

סלט ירקות חורף-

שומר, שורש סלרי, תפוחי עץ, צנונית, מלפפון, כוסברה ונענע 

קרפצ'יו פילה עגל, רימונים ופרמג'נו רג'נו

מנה ראשונה

קפוצ'ינו של מרק ארטישוק ירושלמי

מוסר ים בסגנון אסיאתי, פיקנטי-

פלפלים, עגבניות, ג'ינג'ר וצ'ילי

מנה עיקרית

נתח מיושן של "שאטו בריאן" (מרכז הפילה),

מוגש פרוס על בוצ'ר לצד רוטב דמי-גלאס מיין האחוזה

בליווי תפוחי אדמה קריספיים ואורוגולה

קינוח:

מילפיי בצק עלים עם קרם מסקרפונה ותותים ברוטב טופי  

מחיר לאדם 320 ₪

כולל הגשת שתייה חמה וקרה לאורך כל הארוחה

לא כולל הגשת יינות/אלכוהול



מלא את פרטייך ואנו נשמח לחזור אליך בהקדם
שם
טלפון
דואר אלקטרוני
הודעה